Boterkoek bakt oma al zo lang ze zich kan heugen. Het is dan ook een echte Hollandse klassieker, volgens recept wat binnen de familie van generatie op generatie is overgedragen. Met een mix van 100% echte roomboter, suiker en Zeeuwse bloem van de hoogste kwaliteit ontstaat een koek die goudgeel uit de oven glijdt. Oma vindt hem het lekkerst als de koek nog een beetje smeuïg is, maar heeft een tip als je hem liever hard en knapperig eet: “Zet hem in de koelkast, dan stolt de boter vanzelf weer!”.
Je lekkere boterkoek wordt zo verpakt dat hij perfect in vorm en smaak door de brievenbus komt. Door gebruik te maken van ingrediënten van hoge kwaliteit komt de boterkoek supervers bij je aan.
Bewaar de boterkoek na ontvangst altijd buiten de koelkast, dan kun je er zeker nog zo'n 4-6 dagen van genieten! De verpakking past door iedere standaard brievenbus en voldoet aan alle voorschriften omtrent de voedselveiligheid.
Boterkoek bakt oma al zo lang ze zich kan heugen. Het is dan ook een echte Hollandse klassieker, volgens recept wat binnen de familie van generatie op generatie is overgedragen. Met een mix van 100% echte roomboter, suiker en Zeeuwse bloem van de hoogste kwaliteit ontstaat een koek die goudgeel uit de oven glijdt. Oma vindt hem het lekkerst als de koek nog een beetje smeuïg is, maar heeft een tip als je hem liever hard en knapperig eet: “Zet hem in de koelkast, dan stolt de boter vanzelf weer!”.
Je lekkere boterkoek wordt zo verpakt dat hij perfect in vorm en smaak door de brievenbus komt. Door gebruik te maken van ingrediënten van hoge kwaliteit komt de boterkoek supervers bij je aan.
Bewaar de boterkoek na ontvangst altijd buiten de koelkast, dan kun je er zeker nog zo'n 4-6 dagen van genieten! De verpakking past door iedere standaard brievenbus en voldoet aan alle voorschriften omtrent de voedselveiligheid.